Home » BBC bekijken vanuit Nederland

BBC bekijken vanuit Nederland

Vanuit Nederland kijken veel mensen naar de BBC. Deze omroep staat immers bekend voor zijn zeer actuele nieuwsprogramma’s, prachtige documentaires en interessante tv-reeksen. Helaas is het niet steeds mogelijk om alle zenders van de Britse openbare omroep te ontvangen in Nederland. De BBC-programma’s online bekijken gaat vaak niet vanuit een land buiten het Verenigd Koninkrijk. Maar geen nood! Met een VPN-verbinding kun je doen alsof je surft vanuit het Verenigd Koninkrijk zelf. Je krijgt dan volledige toegang tot alle online BBC-diensten en je kunt onbeperkt hun televisie-uitzendingen op je PC of mobiel toestel bekijken. Lees verder in dit artikel: hoe BBC bekijken vanuit Nederland.

Toegang tot alle online diensten met een VPN

Een VPN is een Virtual Private Network (Wat is een VPN?), een computernetwerk dat gebruikmaakt van speciale servers en data-encryptie. Een VPN-connectie biedt het belangrijke voordeel dat je identiteit, je verblijfplaats en je data volledig beschermd zijn. Alle internetverkeer verloopt bij een VPN-verbinding via een daartoe bestemde VPN-server. De aanbieders van VPN-diensten gebruiken vele servers, die verspreid zijn over alle werelddelen. De VPN-software die je op je PC of mobiel toestel installeert, laat je toe om de VPN-server zelf te kiezen.

Deze server geeft je IP-adres niet door aan de websites die je bezoekt. Het voordeel daarvan is duidelijk: als je IP-adres niet bekend is, weet niemand wie je bent. Maak je contact met een Britse VPN-server, dan lijkt het alsof je vanuit een Britse locatie aan het surfen bent. Dit laatste biedt je de mogelijkheid om alle sites te bereiken die normaal alleen vanuit het Verenigd Koninkrijk te bezoeken zijn. Zo kun je dus ook gebruikmaken van alle online diensten van de BBC, en alle BBC tv-programma’s bekijken.

Wat kun je nog meer met een VPN?

Omdat het lijkt alsof je vanuit een ander land aan het internetten bent, krijg je volledige toegang tot buitenlandse webshops, streamingdiensten en gaming sites. Het Amerikaanse aanbod van aanbieders als Netflix is bereikbaar met een VPN-verbinding. Gaming sites in het buitenland die je vanuit Nederland normaal niet kunt bezoeken, zijn wel toegankelijk als je surft via een buitenlandse VPN-server.

Je kunt voordelig aankopen doen bij buitenlandse webshops waarvan je het aanbod met een gewone internetverbinding niet kunt zien. Bovendien ondervind je geen hinder van lokale internetbeperkingen in het buitenland. Sommige landen verbieden de toegang tot social mediasites. Dit kun je met een VPN-connectie gemakkelijk omzeilen: surf via een VPN-server die in een land staat waar deze beperkingen niet gelden.

Volkomen veilig het internet gebruiken

Naast de mogelijkheid om volledige toegang te krijgen tot buitenlandse websites, verschaft een VPN-verbinding je ook ongeëvenaarde veiligheid op het web. Omdat je IP-adres niet bekend is, kan niemand je surfgedrag in de gaten houden. Je voorkeuren en persoonlijke gegevens worden door bezochte websites niet bijgehouden. Bij een VPN-connectie wordt je internetverkeer op een geheime manier gecodeerd en onleesbaar gemaakt voor anderen. Hackers maken geen schijn van kans. Je hoeft ook geen schrik meer te hebben van openbare wifi netwerken, die doorgaans slecht beveiligd zijn. Je persoonlijke gegevens worden beschermd door een VPN!

GOOSE VPN: maakt BBC bekijken vanuit Nederland mogelijk

GOOSE VPN is een Nederlandse VPN-aanbieder met meer dan 50 VPN-servers in alle werelddelen. De VPN-software van GOOSE VPN is te installeren op Windows, Mac, iOS en Android. Klik hier om je te registreren voor GOOSE VPN en probeer GOOSE VPN 30 dagen gratis uit.

Probeer GOOSE VPN 30 dagen

Aan de slag
Eenvoudig te installeren
Onbeperkt aantal devices
Makkelijkste VPN service
100% log vrij
Nederlandse support
P2P toegestaan
Super snel netwerk

Ongelimiteerd GOOSE VPN. De eerste 30 dagen geld-terug-garantie.

Je kunt jouw online VPN dus op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én mobiel? Voor de VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is ook compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.

Home » BBC bekijken vanuit Nederland