MOBIEL
DESKTOP
Home / Blog / GOOSE VPN video review door BestVPN.com

GOOSE VPN video review door BestVPN.com

De VPN-vergelijkingssite BestVPN.com heeft de website en Windows 10 VPN-software van GOOSE beoordeeld door middel van een video review.

Bekijk de GOOSE VPN video review

(sorry, de video is helaas alleen in het Engels beschikbaar)

Kenmerken van GOOSE VPN

GOOSE VPN is een aanbieder gevestigd in Rotterdam, Nederland. Het is een nieuwkomer in de VPN-markt, opgericht in 2016.

Ondanks de jonge leeftijd, heeft GOOSE al een indrukwekkend servernetwerk opgebouwd. Deze telt momenteel 22 locaties en de teller blijft lopen (op het moment van schrijven zijn er 49 serverlocaties). Deze omvatten de meest gevraagde gebieden, zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koningkrijg, maar ook zeldzame serverlocaties als Rusland, Oekraïne en Egypte.

Andere opvallende kenmerken van GOOSE bevatten een onbeperkte verbindingen, evenals de mogelijkheid om de software te gebruiken in het Engels of Nederlands. Het Unlimited-pakket biedt extra voordelen zoals onbeperkt beschermde data en hogere snelheden.

Beveiliging en privacy van de VPN-aanbieder

Één van de grootste privacy-voordelen voor GOOSE VPN is de locatie. Nederland is een paradijs voor VPN-aanbieders. Dankzij de beroemde liberale standpunten, pro-privacy houding en – erg belangrijk voor onze meer privacy bewuste lezers – de beslissing om VPN’s in 2006 uit de richtlijn voor bewaring van persoonsgegevens te halen.

Alle GOOSE VPN communicatie wordt beschermd door een extra sterke 256-bit AES-encryptie met SHA-256. Bovendien hanteert GOOSE VPN een 100% no-log beleid, wat betekent dat zij zowel de verbinding als verkeerslogbestanden niet verzamelen. Het enige wat verzamelt wordt is het gebruik van de bandbreedte, zoals duidelijk wordt uitgelegd in het privacy beleid:

GOOSE VPN privacy

P2P wordt ondersteund door GOOSE VPN, en dat is goed nieuws voor alle torreting lovers!

GOOSE VPN biedt een 30 dagen gratis proefperiode aan om het uit te testen. Klik hier om je in te schrijven en probeer GOOSE VPN een maand gratis.

Neem controle terug over jouw online leven

Voor Nederlanders, door Nederlanders
1 abonnement voor al je devices
Servers in 25+ landen
Super simpele apps
Nederlandse support
Cyber Alarm
7 dagen gratis proberen