Uw IP

ISP

Locatie

MOBIELE
DESKTOP
Home " Blog " Netflix over VPN; stap voor stap uitgelegd

Netflix via VPN; stap voor stap uitgelegd

Netflix is een van de populairste programma's om films en series te kijken tegen een maandelijkse betaling. Het is echter een programma dat niet in elk land hetzelfde aanbod aan films en series heeft. Films en series die pas recent in Amerika zijn uitgekomen, zullen niet meteen beschikbaar zijn in landen als Nederland en België.

Toch is er hoop voor Netflix-fans die niet willen onderdoen voor hun Amerikaanse mede-geïnteresseerden. Dankzij een veilige, anonieme verbinding met een VPN-server is het mogelijk om het in Amerika beschikbare aanbod te bekijken. Zo hoef je niet langer te wachten tot je favoriete film in je eigen land uitkomt. Blijf je vrienden en anderen altijd een stap voor.

Het voordeel van een VPN-verbinding

A VPN connection uses  another IP address</ a>. As a user of the Internet, you can therefore use the possibility to visit websites that are not (or only partially) visible in your own country. Netflix is one of the most popular programs that people use. People often watch via a VPN connection, precisely because the offer differs so much from country to country. A VPN connection makes you anonymous as an internet user and therefore completely protected against tracing by government agencies or other third parties.

Hoe kun je een VPN-verbinding gebruiken om meer uit Netflix te halen? Het grote aanbod aan series en films is voor veel mensen reden genoeg om een VPN-verbinding aan te gaan. Met een VPN kun je de zogenaamde geo-blocks omzeilen. Hoe je zo'n verbinding precies opzet en wat er allemaal bij komt kijken zijn zaken die ongetwijfeld wat meer uitleg verdienen.

Netflix kijken via een VPN-verbinding, in stappen

Het opzetten van een VPN-verbinding is eenvoudig, maar het is altijd handig om een duidelijk stappenplan te hebben op basis waarvan je de verbinding kunt maken. Zo ben je in een mum van tijd verbonden met een snelle VPN server en kun je snel genieten van je favoriete programma's en films.

1. Neem een VPN-abonnement

Eerst en vooral heb je natuurlijk een VPN-abonnement nodig. GOOSE VPN is een van de beste VPN-aanbieders en biedt een betrouwbare, snelle verbinding met servers in verschillende landen. Je kunt de dienst altijd een maand gratis uitproberen, waarna je nog kunt beslissen of je ermee doorgaat.

Bij het registreren kun je de kortingscode PRIVACY invoeren, waarmee je 30% korting krijgt als de service je bevalt en je je abonnement wilt verlengen. Klik vervolgens op de rode knop. Dit brengt je naar de website van de VPN-provider, waar je de taal kunt selecteren. Klik op de groene knop om een gratis proefmaand aan te vragen.

Voer je persoonlijke gegevens in (inclusief naam, wachtwoord en e-mailadres). Als je van plan bent om Netflix te kijken, kun je het beste kiezen voor een Unlimited pakket, dat ongeveer 7 euro per maand kost, of iets minder dan 6 euro per maand als je kiest voor een jaarabonnement. Er is geen limiet op het datagebruik met het Unlimited pakket. Dit is dus de beste optie als je Netflix wilt kijken. Het streamen van films neemt immers veel data in beslag. De eerste maand is echter altijd gratis, welk plan je ook kiest.

Tot slot hoef je alleen nog maar een betaalmethode te kiezen en de registratie af te ronden. Hier betaal je ook eenmalig 0,45 euro voor de verificatie van je gegevens. Dit krijg je echter gewoon terug als je na de gratis proefmaand een abonnement wilt opzeggen. Geen verplichtingen dus, en dat overtuigt veel mensen om het eens te proberen!

2. Installeer de VPN-app

Op dat moment ben je geregistreerd bij de VPN-provider en kun je inloggen op de website met je persoonlijke e-mailadres en opgegeven wachtwoord. Dit geeft je toegang tot het dashboard, waar je het besturingssysteem van je voorkeur kunt selecteren en de app voor de VPN-verbinding kunt downloaden. Je kunt de VPN ook op meerdere apparaten gebruiken - bijvoorbeeld een tablet, je smartphone en je desktop.

VPN Netflix

3. Start de VPN-verbinding

Zodra je de VPN-app hebt gedownload, kun je deze gebruiken

Neem de controle over je online personal space terug

1 abonnement voor al je apparaten
Servers in meer dan 25 landen
Super eenvoudige apps
24/7 ondersteuning
Cyberalarm
30 dagen geld-terug-garantie