MOBILE
DESKTOPS
BROWSER
Home / Blog / Het nieuwe portal van GOOSE VPN is online!

Het nieuwe portal van GOOSE VPN is online!

Yes! Ons nieuwe portal is online!

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw portal, of dashboard zoals veel deze kennen. Allereerst een compleet nieuw design, een design dat goed aansluit op de grote veranderingen binnen GOOSE VPN. Daarnaast is het nieuwe portal in één overzichtelijke pagina gebouwd. Alle benodigdheden zijn nu, dankzij de feedback van onze gebruikers, makkelijker terug te vinden.

Kies jouw besturingssysteem en je hebt alle benodigdheden direct tot je beschikking

Maak je gebruik van een Windows? Of juist een Mac? Je navigeert makkelijk naar de juiste pagina voor jouw besturingssysteem waar je direct de juiste software kunt downloaden. Wil je juist GOOSE op je router installeren? Ook daar navigeer je naar de speciale pagina voor routers, waar je alles kunt vinden voor de set-up van jouw type router.

Op zoek naar je maandelijkse factuur?

Ook je maandelijkse factuur kan je vanaf nu downloaden vanuit de portal.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het nieuwe portal. Ook voor vragen kun je terecht op het portal, alle veelgestelde vragen zijn hier terug te vinden. Staat je vraag er niet bij? Dan staat ons supportteam 24x7x365 voor je klaar om je op alle vlakken te ondersteunen.

 

Veilig met GOOSE VPN op al je apparaten.
30 dagen bedenktijd.

Eenvoudig te installeren
Onbeperkt aantal devices
Makkelijkste VPN service
100% log vrij
Nederlandse support
P2P toegestaan
Super snel netwerk