MOBIEL
DESKTOP
Home / Blog / Waarom een VPN service voor Popcorn Time?

Waarom een VPN service voor Popcorn Time?

Een paar jaar geleden werd Popcon Time gelanceerd en in geen tijd veroverde het de wereld bij storm. Iedereen die al eens graag online een filmpje bekeek maakte er massaal gebruik van. De online dienst maakte het eigenlijk mogelijk om films en series te streamen in een hoge kwaliteit. Waarom je een VPN service voor Popcorn Time moet gebruiken, lees je hier.

Popcorn Time is niet legaal

Het grote probleem ermee? Echt legaal was het niet en is het nog altijd niet. Als dat niet iets is waardoor jij je laat afschrikken bij het kijken via Popcorn Time weet dan dat de dreiging van eerste boetes in ons land al een feit zijn. En die boetes? Dat is nog maar het begin. Te verwachten valt dat er meer en meer van die boetes aan zullen komen. Hoe werkt dat dan exact? Concreet worden de IP-adressen opgeslagen van iedereen die van Popcorn Time gebruik maakt en het is maar een hele kleine stap vanuit het IP-adres naar je ware identiteit.

Een VPN service voor Popcorn Time gebruiken

Nochtans is het heus niet zo moeilijk om dat hele probleem op te lossen zonder ooit bang te moeten zijn voor een torenhoge boete. Het gebruik van een VPN stelt je immers in staat om gewoon te blijven kijken naar Popcorn Time zonder dat je IP-adres op te sporen valt. Deze beveiliging zorgt er immers voor dat je volkomen anoniem op het internet surft door jouw IP-adres af te schermen van te nieuwsgierige entiteiten. Waar komt het op neer voor dit specifiek probleem? Dat niemand kan zien dat jij aan het streamen bent via Popcorn Time.

Waarop letten bij een VPN service?

Er zijn redelijk wat aanbieders op de markt van virtual private networks en het spreekt voor zich dat die niet allemaal dezelfde kwaliteit aanbieden of zelfs maar te betrouwen zijn. Hoe kan je dan toch controleren of je met een betrouwbare service zit om Popcorn Time te kijken?

De prijs:
een virtual private network die volkomen gratis werkt moet ergens het geld dat ze verdienen vandaan halen. Als het onduidelijk is wat exact het verdienmodel is valt het af te raden er gebruik van te maken.

Aantal servers:
Een goede virtual private network maakt gebruik van meerdere externe servers. Zo kan je niet alleen kiezen vanuit welk land je zogenaamd op het internet surft maar is het ook een handige manier om rond regiogebonden beperkingen heen te komen.

Een duidelijke support:
Heel veel diensten en producten op het internet worden verkocht zonder dat er een duidelijke support aanwezig is voor als het misgaat. En daar sta je dan natuurlijk met je handen in het haar. Controleer dan ook op voorhand of je wel geholpen zult worden als er problemen zijn.

De oplossing? GOOSE VPN!

Uiteraard kan je bij GOOSE VPN zonder enig probleem de bovenstaande elementen afvinken en met een gerust hart beginnen VPN’en. Vergeet daarbij ook al meteen het idee dat een Virtual Private Network een dure aangelegenheid hoeft te zijn. Bij GOOSE betaal je niet meer dan 2,99 euro per maand voor een hele reeks aan voordelen. Komt nog eens bij dat je de dienst de eerste maand volledig gratis kunt uitproberen. Zo kan je voor jezelf al eens uitmaken wat een VPN allemaal voor je kan doen en of GOOSE de juiste keuze voor jou is.

Neem controle terug over jouw online leven

Voor Nederlanders, door Nederlanders
1 abonnement voor al je devices
Servers in 25+ landen
Super simpele apps
Nederlandse support
Cyber Alarm
7 dagen gratis proberen