Uw IP

ISP

Locatie

MOBIELE
DESKTOP
Home " Blog " WK 2022 vanuit het buitenland kijken met GOOSE VPN

WK 2022 vanuit het buitenland kijken met GOOSE VPN

Tijdens het WK 2022 zal heel België in grote getalen in spanning zitten om hun favoriete voetbalspelers te zien schitteren op het speelveld.

Het WK voetbal 2022 vindt plaats van 20 november tot 18 december 2022 in Qatar. Helaas liggen de temperaturen in België rond deze tijd van het jaar een stuk lager dan in Qatar. Heb jij daarom in deze periode een zonnige vakantie geboekt en wil je het WK 2022 vanuit het buitenland kijken? Dan is dat goed mogelijk en ook nog eens ontzettend eenvoudig!

Het volledige WK 2022 vanuit het buitenland kijken

Het zal je maar gebeuren. Je ligt te genieten op het strand met een ijskoud drankje. Vol enthousiasme zoek je de livestream op voor de voetbalwedstrijd waar je zo naar uit kijkt, maar je wordt teleurgesteld met de mededeling: 'U kunt de livestream niet bekijken in deze regio.' Dit komt doordat sommige providers de wedstrijden niet beschikbaar stellen in het buitenland. Een VPN (Virtual Private Network) zorgt ervoor dat je iedere WK wedstrijd van a tot z kan blijven volgen in het buitenland, omdat deze geografische blokkades opheft.

Internet opgeraakt in het buitenland? Voorkom dat hackers jouw gegevens scoren

We kennen allemaal het moment wel. Je internetbundel is op en wordt pas over een paar dagen aangevuld. De enige oplossing is het gebruik maken van een openbaar wifinetwerk, zodat je nog net dat belangrijke mailtje kunt beantwoorden, of een spannende voetbalwedstrijd van het WK 2022 kunt kijken, terwijl je in het buitenland bent.

Helaas is het niet veilig om gebruik te maken van zo'n openbaar netwerk. Dit komt doordat hackers via deze openbare wifinetwerken gemakkelijk jouw apparaten kunnen hacken.

GOOSE VPN maakt het mogelijk dat je de WK wedstrijden altijd veilig tot de laatste seconde kunt zien! Een actieve VPN-verbinding is een versleutelde tunnel waardoor je gegevens worden beschermd. Je IP-adres en locatie worden gewijzigd omdat je inlogt op één van de GOOSE VPN servers. Ook als je op vakantie bent! Daarnaast zorgt een VPN ervoor dat je online identiteit wordt versleuteld. Hierdoor heb je geen last van pottenkijkers en kun je anoniem de WK wedstrijden volgen.

Op het moment dat jij in het buitenland bent en het WK wilt kijken, kun je met GOOSE VPN een verbinding maken met een server in België. Je IP-adres zal veranderen naar een Belgisch IP-adres en een Belgische locatie. Hierdoor mis jij geen belangrijke wedstrijden terwijl je ligt te genieten op het strand.

Neem GOOSE VPN mee op reis naar het buitenland

Wil jij het WK kijken vanaf je vakantiebestemming? Begin dan nu direct bij GOOSE en mis geen seconde van de wedstrijd! Wil je meer weten over de diensten van GOOSE? Klik dan op deze link en ontdek nog meer voordelen aan het hebben van een VPN-verbinding.

Neem de controle over je online personal space terug

1 abonnement voor al je apparaten
Servers in meer dan 25 landen
Super eenvoudige apps
24/7 ondersteuning
Cyberalarm
30 dagen geld-terug-garantie