GOOSE VPN voor Chrome

GOOSE VPN service garandeert jouw veiligheid op het internet. De betaalbare, klantvriendelijke VPN service. Ook in uw Chrome omgeving

PROBEER GOOSE VPN 30 DAGEN GRATIS

Veilig online op het internet

Wanneer je GOOSE VPN in de Chrome browser installeert zal al het internet in deze browser beveiligd worden, hierdoor ben je altijd  veilig en onbeperkt online op het internet. Dit word gedaan door onze Proxy servers, dit is ideaal om geografische blokkades te omzeilen.

Geweldige snelheden en betrouwbare proxy servers

De voordelen van een GOOSE VPN proxy server

We hebben een mooie selectie proxy servers beschikbaar in diverse locatie’s in de wereld, zo kan je altijd een snelle server bij jou in de buurt kiezen! Deze beveiligde proxy servers zijn perfect voor het streamen en geven direct een snelle en stabiele verbinding om mee te internetten, deze zijn zelfs sneller dan onze VPN servers. Wil je meer informatie over onze GOOSE VPN servers? Dat kan je hier vinden.

Klanttevredenheid op een nieuw niveau

Op ons kan je rekenen

Onze klanten (of fans!) zijn het belangrijkst, daarom investeren wij in support. Hoe doen we dat? Simpel. We helpen precies op de manier waarop wij zelf ook geholpen zouden willen worden. Technische termen laten we lekker achterwege. Bij GOOSE ontvang je snel hulp waar je ook echt iets aan hebt. Support bieden wij als enige VPN-aanbieder in het Nederlands, maar ook in het Engels. Zelfs ‘s avonds of in het weekend staan we voor je klaar. Altijd en op ieder tijdstip.

GOOSE VPN voor al je devices

Je kunt ze allemaal tegelijkertijd gebruiken

“Iedere dag één fan erbij!”

Wat onze gebruikers van GOOSE VPN vinden

Cecilia
Secretaresse

"Sinds mijn vrienden het doelwit waren van hackers, voelde ik me onveilig online. Met GOOSE VPN niet meer. "

Shaun
Technicus

“GOOSE VPN geeft me genoeg opties om rond te spelen met zaken als OpenVPN en geeft me geweldige bescherming.”

Patrick
Student

“Met GOOSE VPN hoef ik me geen zorgen te maken over m’n schoolwerk als ik verbonden ben met een Wifi verbinding.”