MOBIEL
DESKTOP
Best vpn streaming

De beste VPN voor streaming van jouw favoriete serie

Bekijk je favoriete series en films overal ter wereld. Stream onbeperkt, veilig en zonder beperkingen alle content die jij wilt zien.

Waarom jij een VPN nodig hebt om te streamen

GOOSE VPN zorgt niet alleen voor een veilige en snelle verbinding, ook kan jij zelf kiezen vanuit welke “virtuele” locatie jij streamt. Door te kiezen voor onze streamingsservers, denken streamingdiensten dan dat je je bevindt op de locatie waarvan je een streaming VPN-server hebt ingeschakeld. Daardoor kun je series en films bekijken die op die locatie beschikbaar zijn, maar op jouw echte locatie misschien niet.

En heb je ook zo’n hekel aan het lange laden van een video? Ook dan is een VPN de oplossing. Veel internetproviders of op openbare wifi netwerken wordt het internet afgeknepen, zodat jij niet te veel gebruikt. Maar daardoor kan jij je film niet zien. Door te verbinden met GOOSE VPN wordt ook dit probleem opgelost.

Start direct

Geniet van jouw favoriete serie door te streamen met GOOSE VPN

Ken je dat? Ben je net halverwege je serie, stopt de streamingdienst met deze serie in jouw land. Streamingdiensten maken vaak nieuwe afspraken met producenten van series en films. Hierdoor verandert het aanbod vaak en verschilt het per land. Zo heeft bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix een veel groter aanbod dan de Belgische Netflix versie. Het kan dus zijn dat die serie waarbij je net over de helft was toen hij verdween van Netflix wel gewoon beschikbaar is in een ander land.

Door gebruik te maken van een streaming VPN kun je jouw serie toch helemaal afkijken, ondanks dat je niet in het land bent waar de serie op dat moment beschikbaar is.

Disclaimer: GOOSE VPN moedigt het gebruik van een VPN niet aan op manieren die mogelijk in strijd zijn met de servicevoorwaarden van andere serviceproviders.

Waarom kiezen voor streaming met GOOSE VPN?

Stream altijd en overal wat je wilt, ook als de content op jouw locatie niet beschikbaar is.

Gebruik GOOSE VPN op een onbeperkt aantal apparaten. Je kunt dus op meerdere apparaten tegelijk streamen.

Support in je eigen taal! Heb je vragen? Onze support is gewoon in het Nederlands en 24/7 beschikbaar.

Geen download en upload limieten. Je kunt zoveel streamen als je wilt, zonder te moeten inleveren op kwaliteit en snelheid.

Geniet van Belgische tv in het buitenland.

Ga je op vakantie, maar wil je je favoriete tv-programma’s echt niet missen? Gebruik dan een VPN en stel je locatie in op België. Zo lijkt het voor websites en apps alsof je je in België bevindt en kun je gewoon je programma’s terugkijken met Één, Canvas, Videoland, VTM, Kijk of Dplay. Wil je live kijken? Zelfs dat kan, met bijvoorbeeld Ziggo GO of T-Mobile TV.

Zo blijf je up-to-date met je favoriete tv-programma’s, zelfs wanneer je lekker in een hangmat in de zon ligt.

Lees meer

Onbeperkt streamen in 3 eenvoudige stappen

Start met GOOSE VPN

Kies het pakket dat bij jou past en download de apps van GOOSE VPN op je smartphone, computer of tablet.

Kies de juiste server

Kijk in de lijst met beschikbare servers voor streaming en kies een server op de locatie vanaf waar jij wilt streamen.

Stream en geniet

Ready, set, GO! Ga naar de website of app van je favoriete streamingdienst en kies de film of serie die je wilt kijken. Veel kijkplezier!

Mis nooit meer een sportwedstrijd met een VPN

De meeste sporten zijn tegenwoordig ook online te bekijken. Super handig voor als je op vakantie bent of juist fan bent van een sport die niet in België wordt uitgezonden, bijvoorbeeld American Football.

Door zelf je locatie te kiezen met GOOSE VPN, mis jij nooit meer jouw favoriete sportwedstrijd en kan jij sport streamen waar jij wilt. Zo moedig jij jouw team aan en kan niemand verongeluk de uitslag verklappen;)

Lees meer
Step 2 - Servers GOOSE VPN

Onbeperkt streamen

Naast dat je toegang krijgt tot meer content wanneer je een VPN gebruikt zit er nog een voordeel aan het gebruiken van een VPN voor streaming. Heb je wel eens last van veel bufferen en snelheidsverlies tijdens het streamen? Dat kan betekenen dat je bandbreedtebeperkingen hebt. Deze beperkingen kunnen worden opgelegd door je internetprovider, bijvoorbeeld als je de maandelijkse limiet van de bandbreedte hebt bereikt. Ook op drukke momenten kan je internetprovider de bandbreedte of snelheid beperken om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan door de drukte op het netwerk.

Wanneer je internetprovider bandbreedte- of snelheidsbeperkingen oplegt, zorgt een VPN ervoor dat je geen snelheid verliest. Zo heb je altijd een snelle verbinding tijdens het streamen op al je apparaten. Maar als de streamingdienst beperkingen oplegt omdat de service overbelast is, kan een VPN hier niet veel aan veranderen.

Start direct

Veel gestelde vragen

Nee, je hebt nog steeds een betaald account nodig bij de streamingsdienst die jij wilt bekijken. GOOSE VPN zorgt er wel voor dat je op iedere locatie veilig en snel jouw favoriete serie of film kan kijken.
Alle VPN diensten voegen een laag encryptie toe die jouw verbinding mogelijk vertragen. GOOSE VPN heeft een supersnel netwerk waardoor je waarschijnlijk geen verschil merkt. Als jouw internetprovider bekend staat om het afknijpen van streamingdiensten, dan kan een VPN jouw verbindingssnelheid zelfs verhogen!
Het is heel eenvoudig om onbeperkt te streamen met GOOSE VPN. Zo kunt u alles kijken in de US en de UK. Volg gewoon deze 3 stappen: 1. Open de GOOSE VPN app. 2. Kies de streaming server van jouw gewenste locatie. 3. Ready, set, GO! Ga naar de streamingdienst en geniet!
Ja, het gebruik van een VPN om te streamen is absoluut legaal, tenzij je in een land woont waar VPN's in het algemeen tegen de wet zijn. Dat gezegd hebbende, is het nog steeds illegaal om een VPN te gebruiken voor illegale activiteiten.

Kies het pakket dat bij jou past

€4,99/ Maand

€59,88 gefactureerd per jaar

1 Jaar

Bespaar maar liefst €60,88
Een jaar beveiligd
30 dagen geld terug garantie
Jubileum deal
€1,80/ Maand

€108,00 gefactureerd per 5 jaar

5 Jaar

Bespaar maar liefst €491,40
Beste prijs
30 dagen geld terug garantie
€9,99/ Maand

Maandelijks gefactureerd

1 Maand

Maandelijks opzegbaar
Extra flexibel
30 dagen geld terug garantie
24/7 Nederlandstalig support
Unblock al jouw favo series
Onbeperkt aantal apparaten
30 dagen geld-terug garantie
Geen data limieten
Onbeperkt streamen
Streaming garantie

Lees hier wat onze gebruikers van ons vinden

Neem controle terug over jouw online leven

In 3 eenvoudige stappen geïnstalleerd. Snel met 1 klik verbonden!

Start direct
  • goose vpn macos
  • goose vpn windows
  • Goose vpn tv
  • goose vpn android
  • goose vpn router
  • goose vpn apple
  • goose vpn linux