MOBILE
DESKTOPS
BROWSER

Kan ik GOOSE VPN op mijn router installeren?

Op de meeste routers is het mogelijk om een VPN te installeren. Wij raden het dan ook aan, indien mogelijk, GOOSE VPN te installeren op je router. Log in op https://portal.goosevpn.com/download.php en op deze pagina vind je onze beschikbare gebruiksaanwijzingen van verschillende VPN voor routers. In deze gebruiksaanwijzing wordt stapsgewijs uitgelegd hoe dit proces in zijn werk gaat.

Tijdens de installatie word je gevraagd om je gebruikersnaam en wachtwoord. Je  gebruikersnaam is altijd je e-mailadres waarmee je bij GOOSE VPN geregistreerd staat en je wachtwoord kun je opvragen bij iemand van ons support team.

Staat je router er nog niet tussen maar is het wel mogelijk om een VPN te installeren? Aarzel niet en neem contact op met support. Wij maken dan, speciaal voor jou, een gebruiksaanwijzing op maat.

Wat vind je van de genoemde informatie?

Bedankt voor je mening.
Bedankt voor je mening. Neem contact op
Kan je de oplossing niet vinden? Neem contact op

Gebruik

Veilig met GOOSE VPN op al je apparaten.
30 dagen bedenktijd.

Je kunt jouw online VPN op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én mobiel? Voor de VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is bovendien compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.

KOOP GOOSE VPN