MOBILE
DESKTOPS
BROWSER

Zorgt een VPN voor een tragere internetverbinding?

Vaak willen internetters geen gebruik maken van een VPN omdat er wordt gezegd dat de verbinding een stuk trager wordt. Gelukkig kunnen wij zeggen dat dat niet waar hoeft te zijn, dat ligt er natuurlijk helemaal aan van welke VPN je gebruik maakt. Natuurlijk word je internetverbinding wel iets trager, maar bij GOOSE VPN doen we er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken. Bij het testen van servers is de internetsnelheid ook één van de belangrijkste vereiste waar het eerst op getest wordt. Je kan dus verwachten dat iedere server van GOOSE VPN rond de 50 mb/s zit.

Heb je problemen met een server, of werkt een server niet helemaal naar je zin? Laat dit dan weten aan iemand van ons support team, wij helpen je graag verder.

Wat vind je van de genoemde informatie?

Bedankt voor je mening.
Bedankt voor je mening. Neem contact op
Kan je de oplossing niet vinden? Neem contact op

Gebruik

Veilig met GOOSE VPN op al je apparaten.
30 dagen bedenktijd.

Je kunt jouw online VPN op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én mobiel? Voor de VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is bovendien compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.

KOOP GOOSE VPN