MOBILE
DESKTOPS
BROWSER

Wat is GOOSE VPN?

GOOSE VPN is een Virtual Private Network, oftwel een VPN (Wat is een VPN?), gebouwd je veiligheid en privacy te garanderen als je online bent. Een VPN-verbinding zorgt voor een versleutelde verbinding tussen jouw apparaat en onze VPN-servers.

Het stukje veiligheid spreekt voor zicht, maar privacy is de laatste jaren een steeds belangrijker onderwerp geworden. De meeste mensen zijn niet eens op de hoogte op welke manieren ze gevolgd worden op het internet. GOOSE VPN biedt daar een oplossing voor.

Wanneer je via GOOSE VPN verbinding maakt, wordt al jouw internetverkeer doorgestuurd vanaf jouw apparaat naar onze servers. Deze ‘ informatie tunnel’ maakt gebruik van een krachtige 256-bit versleuteling om je gegevens te beschermen. In het kort zijn het aantal combinaties wat mogelijk zijn, 78 cijfers lang. Ter vergelijking: 1 miljard mogelijkheden is maar 9 cijfers lang. Er is geen super computer op deze aardbol die dat in een redelijke tijd kan kraken.

Het gevolg daarvan is dat al je internetverkeer via GOOSE VPN beschermd is, ook op een openbaar netwerk. Doordat je internetverkeer loopt via een server van GOOSE VPN, kan je ook je locatie bepalen. Hierdoor heb je ook andere geografische voordelen en heb je toegang tot websites en/of content wat normaal gesproken niet toegankelijk is op de locatie waar je bent. Een VPN is dus handiger dan je misschien zou denken!

Wat vind je van de genoemde informatie?

Bedankt voor je mening.
Bedankt voor je mening. Neem contact op
Kan je de oplossing niet vinden? Neem contact op

Veilig met GOOSE VPN op al je apparaten.
30 dagen bedenktijd.

Je kunt jouw online VPN op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én mobiel? Voor de VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is bovendien compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.

KOOP GOOSE VPN