Home » FAQ » Ziggo Go doet het niet via de App, wat nu?

Ziggo Go doet het niet via de App, wat nu?

Mobiele telefoons en tablets werken met locatievoorzieningen. Heb je de Ziggo Go App dus op een van deze apparaten? Dan dwingt de app je om locatievoorzieningen in te schakelen. Hiermee wordt je daadwerkelijke locatie doorgegeven aan Ziggo Go, ook als je GOOSE VPN aan hebt. Locatievoorzieningen zijn enkel verplicht als je via mobiel internet (3G/4G) probeert te kijken. Maak dus altijd gebruik van WiFi als je Ziggo Go in het buitenland met GOOSE VPN wil kijken.

Voor Android kan je gebruik maken van de app: FAKEGPS. Hiermee kan je een andere GPS-locatie meegeven waardoor Ziggo Go denkt dat je in Nederland bent.
Ook dient GOOSE VPN met een Nederlandse server aan te staan. Ziggo Go kan wel zonder problemen op pc of laptop worden gekeken.

Mocht dit niet lukken kunt u het ook nog proberen via de website van Ziggo GO, indien dat niet werkt kunt u contact opnemen met de support afdeling.

Wat vind je van de genoemde informatie?

Bedankt voor je mening.
Bedankt voor je mening. Neem contact op
Kan je de oplossing niet vinden? Neem contact op

Gebruik

GOOSE VPN voor al je devices

Je kunt jouw online VPN op meerdere (mobiele) apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én gsm? Voor onze VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is ook compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.