MOBIEL
DESKTOP

Gezocht: flexibele supportmedewerker bij dé tofste internationale start-up (bijbaan m/v)

Ben jij de helpende hand bij elke situatie? Staat bij jou klantengerichtheid op nummer één? Ben jij een kei in Nederlands en Engels? En zoek je een leuk en flexibel bijbaantje? Zoek dan niet verder, want wij hebben écht iets voor jou!

Tofste internationale start-up? Daar wil je vast meer over weten.
En die startup is GOOSE VPN. Een VPN is een “Virtual Private Network”. Waar voorheen een VPN alleen voor een zeer technische gebruiker toegankelijk was, slaat GOOSE VPN een compleet nieuwe weg in, GOOSE VPN focust zichzelf namelijk op het ontwikkelen van een VPN app die voor iedereen te gebruiken is. Een ander groot voordeel is dat GOOSE VPN een Nederlands én Engelssprekende helpdesk hebben, die altijd bereikbaar is. Dat is nu net waar we jouw hulp bij nodig hebben.

Hoe ziet je baan er dan uit?
Wij, een jong dynamisch team, zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke supportmedewerker(ster) voor onze internationale start-up. Dit houdt in dat je onze klanten met een positieve drive te woord staat en onduidelijkheden of problemen op kan lossen. Ons klantenbestand bestaat uit nationaliteiten vanuit heel de wereld! Je helpt hen met zowel algemene, als meer technische vragen. En maak je over het technische gedeelte vooral geen zorgen, we leren jou heel graag alle ins- en outs van ons vakgebied.

Wie voegen wij graag toe in ons team?
– Je krijgt er enorm veel energie van als je de klanttevredenheidscijfers ziet stijgen, en weet dat dit mede dankzij jou is. Is een klant niet tevreden? Dan doe jij er alles aan om hier verandering in te brengen. Daarnaast heb je affiniteit met de techwereld.
– Je bent communicatief sterk en denkt in oplossingen. Je spreekt, naast Nederlands uiteraard, een goed woordje Engels.
– Je bent flexibel met werktijden en/of werken in het weekend

Wat bieden wij jou?
– Flexibele werktijden
– Mogelijkheid om thuis te werken
– Een samenwerking met de meest gezellige collega’s in de buurt
– De mogelijkheid om door te groeien
– Een leuk salaris uiteraard!

Werken bij onze toffe internationale start-up?
Klinkt dit als muziek in je oren? En wil jij een snelgroeiende startup helpen om nog beter te worden? Stuur dan je CV en motivatie op!

Interesse? Solliciteer nu met je CV + Motivatiebrief naar lcoomans@goosevpn.com

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Wat doet GOOSE VPN voor jou?

Privacy

GOOSE VPN verandert jouw locatie en het IP-adres. Je kunt uit al onze server-locaties over de hele wereld kiezen. GOOSE VPN staat garant voor jouw privacy op het internet.

Learn more

Veiligheid

GOOSE VPN maakt gebruik van een krachtige 256-bit versleuteling om jouw gegevens te beschermen. Browse zorgeloos via Wi-Fi-hotspots en weet dat je niet wordt gehackt of gecheckt.

Learn more

Overal toegang tot

GOOSE VPN stelt je in staat om met al jouw apparaten te streamen wat je wilt. We hebben een geoptimaliseerd netwerk zodat je altijd naar jouw favoriete programma’s kunt kijken, in binnen- en buitenland.

Learn more
Probeer gratis

Lees hier wat onze gebruikers van ons vinden