MOBIEL
DESKTOP

Waar GOOSE VPN begon

Met jou als uitgangspunt

Een toegankelijke VPN-aanbieder die écht luistert naar haar klanten. Dat was, en is nog steeds, de achterliggende gedachte van onze VPN. Het viel ons op dat VPN-aanbieders vaak geen luisterend oor bieden terwijl dit juist nodig is. Zeker voor de mensen die niet technisch zijn aangelegd. Daarom zijn we toegankelijk voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen. GOOSE VPN is voor jou, je dochter, opa en de buurvrouw. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een veilig gevoel het internet betreedt. En door middel van jullie feedback, blijven wij constant ontwikkelen. Hiermee zijn wij regelrecht op weg naar de top!

Onze missie

“Veilig en onbegrensd internet voor iedereen”

Wat anderen over ons zeggen

"GOOSE VPN is de eerste Nederlandse VPN. Het uitgangspunt is dat het een simpele, gebruiksvriendelijke VPN moet zijn voor de alledaagse internetter." - De Telegraaf

"Het grote voordeel van GOOSE VPN is dat je één keer een abonnement afsluit en vervolgens op al je apparaten gebruik kunt maken van de VPN-diensten van GOOSE. " - Computer totaal

Ons motto:

“Iedere dag een fan erbij!”

Klanten? Wij gaan liever voor fans. Met extra persoonlijke aandacht of een simpel gebaar doen wij er alles aan om het verschil te maken. Door het constant overtreffen van je verwachtingen, voel jij je meer dan een klant.

Nederlandse support

Klanttevredenheid op een nieuw niveau

Onze klanten (of fans!) zijn het belangrijkst, daarom investeren wij in support. Hoe doen we dat? Simpel. We helpen precies op de manier waarop wij zelf ook geholpen zouden willen worden. Technische termen laten we lekker achterwege. Bij GOOSE VPN ontvang je snel hulp waar je ook echt iets aan hebt. Support bieden wij als enige VPN-aanbieder in het Nederlands, maar ook in het Engels. Zelfs ‘s avonds of in het weekend staan we voor je klaar. Altijd en op ieder tijdstip. Waarom? Wij willen iedere dag een fan erbij!

Bekijk ons interview met VPNgids.nl

Lees hier wat onze gebruikers van ons vinden