Waar GOOSE VPN begon

Met jou als uitgangspunt

Een toegankelijke VPN-aanbieder die écht luistert naar haar klanten. Dat was, en is nog steeds, de achterliggende gedachte van onze VPN. Het viel ons op dat VPN-aanbieders vaak geen luisterend oor bieden terwijl dit juist nodig is. Zeker voor de mensen die niet technisch zijn aangelegd. Daarom zijn we toegankelijk voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen. GOOSE VPN is voor jou, je dochter, opa en de buurvrouw. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een veilig gevoel het internet betreedt. En door middel van jullie feedback, blijven wij constant ontwikkelen. Hiermee zijn wij regelrecht op weg naar de top!

Onze missie

“Veilig en onbegrensd internet voor iedereen”

Geniet van de kracht van GOOSE VPN

Met onze missie om elke dag nieuwe mensen fan van GOOSE VPN te maken, bereiken we enkel geweldige dingen!

9.1review score
Ben jij al veilig online?

Het GOOSE VPN team

Joeri

CEO / Co-founder

Rob

CFO / Co-founder

Ed

COO / Co-founder

Jack

Developer

Lorenzo

Support / Developer

Rodney

Support

Wendy

Support

Lucas

Support

Floor

Support

Rudwan

Support

Marcel

App Developer

Tobias

App Developer

Sergey

Developer

Mike

Technical Support

Taras

Windows App Developer

Ons motto:

“Iedere dag een fan erbij!”

Klanten? Wij gaan liever voor fans. Met extra persoonlijke aandacht of een simpel gebaar doen wij er alles aan om het verschil te maken. Door het constant overtreffen van je verwachtingen, voel jij je meer dan een klant.

Nederlandse support

Klanttevredenheid op een nieuw niveau

Onze klanten (of fans!) zijn het belangrijkst, daarom investeren wij in support. Hoe doen we dat? Simpel. We helpen precies op de manier waarop wij zelf ook geholpen zouden willen worden. Technische termen laten we lekker achterwege. Bij GOOSE VPN ontvang je snel hulp waar je ook echt iets aan hebt. Support bieden wij als enige VPN-aanbieder in het Nederlands, maar ook in het Engels. Zelfs ‘s avonds of in het weekend staan we voor je klaar. Altijd en op ieder tijdstip. Waarom? Wij willen iedere dag een fan erbij!

Bekijk ons interview met VPNgids.nl

“Iedere dag één fan erbij!”

PROBEER GOOSE VPN 30 DAGEN GRATIS