MOBIEL
DESKTOP

Reseller GOOSE Zakelijk

Interesse in een sterke concurrentiepositie en minimaal 25% periode commissie? Word reseller van VPN via GOOSE Zakelijk.

Minimaal 25% periodieke commissie

U ontvangt een maandelijkse commissie van 25%, voor elke GOOSE Zakelijk gebruiker die u aanmeldt. Hoe meer gebruikers, des te hoger uw commissie. De commissie wordt berekend op basis van het totale aantal gebruikers, niet op basis van het aantal bedrijfsaccounts. Zo kunt u, zelfs als u maar 1 of 2 bedrijven aanbrengt, tóch een hogere commissie ontvangen. Meer gebruikers = meer commissie.

GOOSE Zakelijk is een aantrekkelijk product dat u voortdurend kunt verkopen. Met gezonde winst én commissie.

Ja, ik word reseller

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Onze apps zijn te vinden in alle bekende app stores, voor android en iOS. Dus voor al uw klanten makkelijk te downloaden en installeren. Binnen een paar seconden aan de slag, zonder dat het u veel moeite kost. Met GOOSE Zakelijk heeft iedere klant in no time VPN. Dus veilig internet, zakelijk én privé.

Ja, ik word reseller

Flexibel beheer

Niet alleen de apps maar ook ons reseller dashboard is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft geen specialist te zijn om een VPN-abonnement op te zetten en gebruikers te beheren. Dus iedere medewerker kan GOOSE Zakelijk accountmanager worden.

Het centrale dashboard bevat alles dat u nodig heeft. In slechts een paar klikken verwijdert u gebruikers, of voegt u ze toe. En het groeperen of zoeken van klantgegevens is al net zo makkelijk. Heeft u ondersteuning nodig? Dan staat uw eigen GOOSE accountmanager voor u klaar.

Ja, ik word reseller

Voldoe aan AVG

In mei 2016 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht geworden in Nederland. Sinds 25 mei 2018 wordt de AVG door de overkoepelende Europese privacyverordening gehandhaafd.

Wat betekent dat?

Het doel van deze wet is om het recht op privacy te waarborgen. Organisaties zijn verantwoordelijk en wettelijk verplicht om alle mogelijke maatregelen te nemen om te voldoen aan deze wet. Maatregelen omvatten bijvoorbeeld het gebruiken van beschermende software en het vastleggen van een actieplan.

Bij een datalek is het niet de vraag of het gaat gebeuren, maar wanneer. Als u geen adequate maatregelen hebt genomen om de gegevens te beschermen, kunnen boetes van maximaal

€ 20 miljoen of 4% van de bedrijfsomzet (afhankelijk van welke hoger is) worden opgelegd.

Ja, ik word reseller

Word reseller

Vul dit formulier in, We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Downloads voor resellers

  Om u als reseller te ondersteunen, hebben we diverse downloads voor u klaarstaan, waaronder onze brochures en GOOSE Zakelijk logo’s. Daarmee maakt u direct een uitstekende indruk op uw klanten.

  Materiaal downloaden

   Demo aanvragen

   Naam *

   Bedrijf *

   Telefoonnummer *