VPN voor Chrome

GOOSE VPN garandeert jouw veiligheid op het internet met VPN voor Chrome. De betaalbare, klantvriendelijke VPN service. Ook in je Chrome omgeving!

PROBEER GOOSE VPN 30 DAGEN GRATIS

Veilig online op het internet

Wanneer je GOOSE VPN in de Chrome browser installeert zal al het internet in deze browser beveiligd worden, hierdoor ben je altijd  veilig en onbeperkt online op het internet. Hierdoor blijven je gebruikersnamen en wachtwoorden altijd versleuteld. Dit wordt gedaan door onze Proxy servers, dit is ideaal om geografische blokkades te omzeilen. Dat is online beveiliging waar dan ook ter wereld.

Geweldige snelheden en betrouwbare proxy servers

De voordelen van een GOOSE VPN proxy server

We hebben een mooie selectie proxy servers beschikbaar in diverse locaties in de wereld, zo kan je altijd een snelle server bij jou in de buurt kiezen bij onze Chrome VPN service! Deze beveiligde proxy servers zijn perfect voor het streamen en geven direct een snelle en stabiele VPN verbinding om mee te internetten, deze zijn zelfs sneller dan onze VPN servers.

Naast onze VPN voor Chrome service kun je ook je andere devices aansluiten op een VPN verbinding. Hierdoor surf je niet alleen via Google Chrome veilig, maar ook op andere internet browsers. Wil je meer informatie over onze GOOSE VPN servers? Dat kan je hier vinden.

Klanttevredenheid op een nieuw niveau

Op ons kan je rekenen

Wij vinden zelf dat we de beste VPN extensies hebben, maar de makkelijkste manier om jou daarvan te overtuigen is om je gebruik te laten maken van onze Chrome VPN service! En dat kan tot wel 30 dagen gratis. Als VPN provider kan je de Chrome VPN extensie bij ons ook op maandelijkse basis aanschaffen. Je kunt direct voor twee jaar onze Chrome VPN extensie kopen, maar je kunt het ook op maandelijkse basis afnemen.

Onze klanten (of fans!) zijn het belangrijkst, daarom investeren wij in support. Hoe doen we dat? Simpel. We helpen precies op de manier waarop wij zelf ook geholpen zouden willen worden. Technische termen laten we lekker achterwege. Bij GOOSE ontvang je snel hulp waar je ook echt iets aan hebt. Support bieden wij als enige VPN-aanbieder in het Nederlands, maar ook in het Engels. Zelfs ‘s avonds of in het weekend staan we voor je klaar. Altijd en op ieder tijdstip.

GOOSE VPN voor al je devices

Je kunt jouw online VPN op meerdere (mobiele) apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én gsm? Voor onze VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is ook compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.

“Iedere dag één fan erbij!”

Wat onze gebruikers van GOOSE VPN vinden

Cecilia
Secretaresse

"Sinds mijn vrienden het doelwit waren van hackers, voelde ik me onveilig online. Met GOOSE VPN niet meer. "

Shaun
Technicus

“GOOSE VPN geeft me genoeg opties om rond te spelen met zaken als OpenVPN en geeft me geweldige bescherming.”

Patrick
Student

“Met GOOSE VPN hoef ik me geen zorgen te maken over m’n schoolwerk als ik verbonden ben met een Wifi verbinding.”