MOBIEL
DESKTOP

Handel veilig &
grenzeloos crypto

Wanneer je in crypto handelt, wil je er zeker van zijn dat je crypto veilig is. Daarnaast wil je natuurlijk niet beperkt worden waarin je handelt. GOOSE VPN helpt jou daarbij en zorgt voor een veilige en onbegrensde internetverbinding.

Probeer gratis
Voor iedereen
Onbeperkt aantal apparaten
Nederlandse Support
Super simpele apps voor al je devices
Servers in 25+ landen

Waarom een VPN voor crypto?

Handelen in crypto wordt steeds populairder en steeds meer mensen beginnen ermee. Maar door deze groei aan populariteit ontstaan er ook steeds meer risico’s en komen er steeds meer regels vanuit overheden. Twee problemen die eenvoudig op te lossen zijn met GOOSE VPN. Eigenlijk is een VPN geen optie wanneer je handelt in crypto maar een vereiste.

Probeer gratis

Bescherm je crypto

Met GOOSE VPN maak je gebruik van een beveiligde verbinding, een soort tunnel, waardoor al je data gestuurd wordt. Zo kunnen pottenkijkers niet meekijken en kunnen hackers je gegevens niet onderscheppen. Zeker wanneer je gebruikt maakt van een openbaar netwerk, kunnen andere eenvoudig met je meekeken en zelfs je wallet overnemen. Door een eenvoudig VPN verbinding op te zetten, blijven jouw gegeven van jou.

De voordelen van GOOSE VPN met crypto

Beveilig al jouw data met onze 256-bits encryptie. Jouw crypto is jouw geld, je wilt dus dat dit privé blijft. Hiermee verkom je dat hackers je wallet kunnen leeghalen.

Waarborg je privacy. Door te wisselen van IP adres zijn jouw locatie en activiteiten niet te volgen. Handel veilig en uit het toezicht van autoriteiten.

Wereldwijd crypto handelen. Door een VPN kan je alle blokkades ontwijken. En alle crypto handelsplatformen bereiken, waar je ook bent.

1 abonnement voor onbeperkt apparaten. Je kan dus veilig en onbegrensd handelen in crypto vanaf je laptop, tablet en smartphone.

Omzeil alle blokkades

En handel wereldwijd in alle crypto’s zoals jij dat wilt. Sommige overheden zijn niet blij met de populariteit van cryptocurrencies. Ze voeren geografische beperkingen in, om ervoor te zorgen dat de mensen niet met cryptocurrencies aan de slag kan.

 

Veel landen blokkeren crypto

Dit wordt gedaan op basis van IP adressen. Bekijk hier op de kaart of jij bent in een land met beperkingen. Bevindt jij je in een land waar blokkades gelden? Verander dan met GOOSE VPN je IP adres en handel zoals jij het wilt!

Kies het pakket dat bij jou past

7 dagen gratis
€4,99/ Maand

€59,88 gefactureerd per jaar

1 Jaar

Bespaar maar liefst €60,88
7 dagen gratis proberen
7 dagen gratis Cyber Alarm
Jubileum deal
€1,80/ Maand

€108,00 gefactureerd per 5 jaar

5 Jaar

Bespaar maar liefst €491,40
Beste prijs
30 dagen geld terug garantie
€9,99/ Maand

Maandelijks gefactureerd

1 Maand

Maandelijks opzegbaar
Extra flexibel
30 dagen geld terug garantie

Lees hier wat onze gebruikers van ons vinden

Veelgestelde vragen

Met een VPN wordt jouw internetverbinding beschermt en kan niemand bij jouw gegevens. Zo is al jouw geld veilig en hebben hacker geen kans om in jouw wallet te komen. Daarnaast komen er steeds meer geografische blokkades. Als jij zeker wilt zijn dat je jouw crypto altijd kan verhandelen waar en wanneer jij dat wilt, kan je met een VPN je IP adres wijzigen.

Binance is in veel verschillende landen geblokkeerd. Dit wordt bepaald door overheden en die leggen geografisch blokkades op. Door gebruik te maken van GOOSE VPN en je locatie te wijzigen naar een land waar geen blokkades zijn, kan je weer bij Binance.

Zie hieronder een lijst met landen met Binance beperkingen:

VS, UK, Ontario(Canada), Albanië, Wit-Rusland, Bosnië, Birma, Centraal-Afrikaanse Republiek, Democratische Republiek Congo, Democratische Volksrepubliek Korea, Ivoorkust, de Krim-regio van Oekraïne, Kroatië, Cuba, Herzegovina, Iran, Irak, Kosovo, Libanon, Liberia, Libië, Macedonië, Moldavië, Servië, Somalië, Soedan, Zuid-Soedan, Syrië, Venezuela, Jemen en Zimbabwe.

Nee, een VPN zelf maakt je niet volledig anoniem. Veel hangt af van hoe je online handelt. Het gebruik van GOOSE VPN maakt het echter een stuk eenvoudiger om online veiliger en meer privé te zijn.

GOOSE VPN verandert je IP-adres, zodat je geen digitale voetafdruk online achterlaat. Het maskeert je activiteiten van je internetprovider, zodat ze niet kunnen weten waar, wanneer en wat je doet. En de online locatie die je bezoekt, kunnen niet zien wie je bent totdat je je aanmeldt bij je account of jouw gegevens op een andere manier onthult.

Je profiteert direct met GOOSE VPN omdat het je veiligheid en privacy verbetert. En als het gaat om het werken met crypto, is het lastiger om je transacties te onderscheppen. Verder helpt het ook bij:

 • Phishing-aanvallen
 • Voegt een extra laag om malware en virussen te voorkomen
 • Voorkom IP-tracking door het IP-adres te wijzigen
 • Geen last van overheidsblokkades bij crypto
 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • XRP
 • DOGE
 • USD Coin
 • Gemini Dollar
 • Paxos Standard
 • Binance USD
 • Wrapped BTC
 • DAI

Handel veilig & grenzeloos jouw crypto!

Start vandaag nog met GOOSE VPN al vanaf €1,80 per maand.

Probeer gratis