MOBIEL
DESKTOP

VPN voor Windows

GOOSE VPN service garandeert jouw veiligheid op het internet. De betaalbare, klantvriendelijke VPN service. Ook op je windows apparaten!

PROBEER GOOSE VPN 30 DAGEN GRATIS

Veilig online op het internet

Zit jij weleens met je laptop met Windows op een openbaar Wi-Fi netwerk? Wees je er dan van bewust dat je mogelijk gevaar loopt. Jouw laptop slaat namelijk veel informatie. Denk hierbij aan persoonlijke- en financiële gegevens en je downloadgeschiedenis. GOOSE VPN zorgt ervoor dat al je data met een sterke 256-bit encryptie wordt versleuteld. Door gebruik te maken van Virtual Private Networking is jouw data nooit af te lezen voor derden. Je kunt dus altijd onbezorgd en veilig gebruik maken van het internet als je VPN op jouw Windows computer of laptop installeert!

Veilig surfen komt voorop!

Wil je anoniem en veilig gebruik maken van het internet? Dat kan met GOOSE VPN!

We worden ons steeds meer bewust van alle online gevaren. Cybercriminelen en hackers jagen op jouw data. We kunnen dan ook niet meer omheen: anoniem en veilig surfen met een Windows VPN is een must! Het bekijken van je persoonlijke data online, of het nu bankgegevens of mailtjes zijn, is vaak noodzakelijk. Met GOOSE VPN ben jij in elk geval gegarandeerd veilig online door middel van onze Windows VPN service. Niemand kan je persoonlijke data aflezen. Zo kun je bijvoorbeeld, met een gerust hart, vanuit je hotel in het buitenland of gewoon in je favoriete café in Nederland altijd veilig gebruik maken van een openbaar Wi-Fi netwerk!

Uitgebreid aanbod servers en protocollen

In welke landen heeft GOOSE server locaties, en welke protocollen kan ik gebruiken voor Windows?

GOOSE VPN geeft je toegang tot een uitgebreid aanbod van VPN server locaties. Hierdoor zal er altijd een snelle server beschikbaar zijn in het land naar keuze! Meer informatie over de servers van GOOSE VPN? Klik dan hier. Verder biedt GOOSE VPN alle protocollen op Windows aan! Dit zijn de protocollen: “PPTP”, “L2TP”, “OpenVPN” en “IKEv2”. De protocollen “OpenVPN” en “IKEv2” zijn speciaal voor Windows 10. Heb je een oudere versie van Windows? Kies dan voor het “PPTP” of het “L2TP” protocol. Je kunt je protocol wijzigen vanuit de instellingen in de app (het tandwieltje) onder het tabblad protocol.

Geografische blokkades omzeilen dankzij GOOSE VPN!

Stream met GOOSE al je favoriete films en series!

Er zijn heel wat streaming websites die je alleen toegang geven tot hun services vanuit een bepaald land. Maar, wij bieden de oplossing! Met GOOSE VPN kun jij je IP-adres wijzigen, hierdoor lijkt het voor het internet dan op een andere locatie. Jij kunt dus dankzij GOOSE gewoon gebruik maken van deze services. Wil je bijvoorbeeld Uitzending gemist kijken van NPO vanuit het buitenland? Dan hoef je alleen een Nederlandse server te kiezen!

Een VPN verbinding instellen is heel gemakkelijk, als VPN aanbieder kun je binnen enkele uren aan de slag met jouw Windows VPN verbinding.

Gratis VPN voor Windows proberen?

Dat kan bij GOOSE VPN! Als VPN provider is er geen betere manier om je te overtuigen van onze VPN services dan door je het gewoon te laten proberen. Je kunt dan ook 30 dagen gratis gebruik maken van onze Windows VPN service. Heb je vragen over VPN voor Windows of wil je meer weten over GOOSE? Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op! Naast VPN instellen in Windows kun je ook onze app installeren op je smartphone. Gebruik een VPN voor al je devices om je data goed te beschermen.

Neem controle terug over jouw online leven

Probeer GOOSE VPN 7 dagen GRATIS. In 3 stappen geïnstalleerd. Met 1 klik verbonden!

Probeer gratis

Lees hier wat onze gebruikers van ons vinden

Wat onze gebruikers van GOOSE VPN vinden

Cecilia
Secretaresse

"Sinds mijn vrienden het doelwit waren van hackers, voelde ik me onveilig online. Met GOOSE VPN niet meer. "

Shaun
Technicus

“GOOSE VPN geeft me genoeg opties om rond te spelen met zaken als OpenVPN en geeft me geweldige bescherming.”

Patrick
Student

“Met GOOSE VPN hoef ik me geen zorgen te maken over m’n schoolwerk als ik verbonden ben met een Wifi verbinding.”