MOBILE
DESKTOPS
BROWSER

Een veilige verbinding buiten kantoor

Bescherm uw bedrijfs- en klantgegevens als uw medewerkers mobiel werken, thuis, onderweg of op vakantie zijn. Met GOOSE Zakelijk zijn uw gegevens online veilig en voldoet u aan de AVG.

Waarom GOOSE Zakelijk

Anno 2019 zou iedere organisatie moeten hameren op veilig werken door middel van een Virtual Private Network. De voordelen van een zakelijke VPN service? Met GOOSE Zakelijk zijn uw medewerkers veilig en AVG-proof online buiten kantoor. Al uw online data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, is middels encryptie versleuteld. Dit betekent internet security overal ter wereld. Daarnaast kunnen onze zakelijke VPN services op alle devices worden gebruikt. Ook bij mobiel gebruik verzekeren we u dat uw data veilig is!

Waarom is een VPN-app nodig?

60% van de Nederlandse bedrijven krijgt te maken met cybercrime. Dat meldde het Ministerie van Economische Zaken begin 2017. Sinds die tijd is de internetcriminaliteit in Nederland alleen nog maar verder gestegen. In 2018 heeft volgens Alert Online meer dan de helft van de kleine bedrijven te maken gehad met internetcriminelen die geld of gegevens probeerden buit te maken. Cybercrime is dus niet iets dat alleen grote bedrijven treft. Bescherm u tegen internetcriminelen door GOOSE Zakelijk VPN, zet vandaag nog uw besloten bedrijfsnetwerk op!

Gevaar openbaar WiFi-netwerk

Het risico op een datalek buiten kantoor is groot. Even snel een mailtje versturen via een openbaar WiFi-netwerk kan al genoeg zijn voor internetcriminelen om bedrijfs- of klantgegevens buit te maken. Een dergelijke datalek kunt u voorkomen door gebruik te maken van de GOOSE Zakelijk app. GOOSE Zakelijk VPN brengt een persoonlijke VPN-verbinding tot stand waardoor uw medewerkers veilig gebruik kunnen maken van ieder WIFI-netwerk over de hele wereld.

Gebruik GOOSE op al uw mobiele apparaten

GOOSE Zakelijk is een app die eenvoudig geïnstalleerd kan worden op alle apparaten zoals een mobiele telefoon, laptop en tablet. Dat is zakelijk internet op ieder apparaat met volle internet security.

DEMO AANVRAGEN BEGIN NU

Nodig je team binnen een paar seconden uit om GOOSE te installeren

Zakelijk VPN voor uw hele bedrijf installeren? Plak gemakkelijk alle e-mailadressen in de lijst en nodig iedereen in één keer uit. Installatie van zakelijk VPN via GOOSE is eenvoudig. Binnen 60 seconden is de internetverbinding van iedereen beveiligd. Heeft u toch hulp nodig? Ons team staat voor u klaar en helpt u graag vandaag nog een zakelijke VPN verbinding op te zetten!

DEMO AANVRAGEN BEGIN NU

GOOSE helpt datalekken en hoge boetes voorkomen

In mei 2016 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht geworden in Nederland. Sinds 25 mei 2018 wordt de AVG door de overkoepelende Europese privacy verordening gehandhaafd. Het doel van deze wet is om het recht op privacy te waarborgen. Organisaties zijn verantwoordelijk en wettelijk verplicht om alle mogelijke maatregelen te nemen om te voldoen aan deze wet, zoals ook het gebruiken maken van beschermende software.

GOOSE helpt u voldoen aan AVG-wet

Met GOOSE voldoet u aan de wet omdat u uw bedrijfsdata ook buiten kantoor online beschermt tegen hacking. Omdat de internetcriminaliteit stijgt, is het bijna niet de vraag óf het u gaat treffen, maar wanneer. U kunt het zakelijk gebruiken, maar ook kunnen uw werknemers op vakantie veilig gebruik maken van hun mail. Zonder dat u gelijk een lek in uw internet security oplevert.

GOOSE helpt u uw data online te beschermen wanneer uw medewerkers mobiel werken. Hierdoor kunt u veilig samenwerken, bewaakt u klantgegevens en houdt u uw data veilig van hackers. Allemaal door een VPN verbinding van GOOSE!

Voorkom datalekken en hoge boetes 

Met onze VPN-software bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsgegevens online versleuteld zijn. Daarmee voorkomt u datalekken, reputatieschade en hoge boetes (maximaal € 20 miljoen of 4% van de bedrijfsomzet). Met GOOSE VPN kiest u voor een gesloten netwerk.

DEMO AANVRAGEN BEGIN NU

Wilt u GOOSE Zakelijk reseller worden?

Als reseller van GOOSE Zakelijk kunt u gemakkelijk extra inkomsten genereren. Niet alleen is ons product gemakkelijk in gebruik, waardoor het laagdrempelig wordt om ons product te leren kennen, ook bieden wij zelf persoonlijke hulp aan.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Bescherm je bedrijf binnen 60 seconden

SME Ongelimiteerd

Ongelimiteerd GOOSE Zakelijk

€9.99
per maand per account
BEGIN NU DEMO AANVRAGEN
Eenvoudig te installeren
Onbeperkt aantal devices
Makkelijkste VPN service
100% log vrij
Nederlandse support
P2P toegestaan
Super snel netwerk

Demo aanvragen

Naam *

Bedrijf *

Telefoonnummer *