25% off, thanks to your friend

Securely access your favorite content from anywhere in the world with GOOSE VPN™. Even better now at a discount.

GET STARTED

De beste VPN-deal, vergelijk het zelf

Nederlandse aanbieder
24/7 Nederlandse support
Apparaten Onbeperkt 6 5 7
100% log vrij
Prijs €139,- eenmalig €74,65 per jaar €119,90 per jaar €71,88 per jaar
GET STARTED
Trustpilot

Reasons to love GOOSEVPN

Protect your data with 256-bit encryption

Stay secure on all your devices

Leaves no trace, 100% log free

24/7 support, by actual humans

Surf full speed without bandwidth throttling

Seamless transition between locations

Get up and running fast and easily

Full control over your connection

One account to rule them all.

Use GOOSE VPN on all of your devices simultaneously, on all popular platforms at no additional cost. Now that’s what we call unlimited.

Servers
wereldwijd

Aan jou de keuze

Read here what our users think about us

Choose your ideal package

Upgraden, downgraden, of op elk moment opzeggen. 30 dagen bedenktijd op alle pakketten!

For everyone, by people for people
Unlimited devices
Dutch quality
No-logs
24/7 support
Cyber Alarm
Try 7 days FREE

FAQ

Het downloaden van Torrents is zeker toegestaan bij GOOSE VPN. Het enige wat je hoeft te doen is een server waar P2P achterstaat te selecteren. In de lijst van servers staat er achter elke server waarbij downloaden is toegestaan het oranje “P2P” icoontje . Zo kun je dus makkelijk zien of het is toegestaan om Torrents te downloaden bij de door jou gekozen server.

GOOSE VPN garandeert niet alleen je veiligheid op het internet. GOOSE VPN is een klantvriendelijke en betaalbare Nederlandse VPN aanbieder.

De software van GOOSE VPN is zo gebouwd dat er geen technische kennis vereist is. Downloaden en installeren gaat eenvoudig en met 1 druk op knop heb je al een veilig internet verbinding. Lukt er toch iets niet of heb je vragen? Dan is er onze Nederlandse klantenservice die dit kan oplossen, elke dag weer.

Daarbij is het natuurlijk mooi meegenomen dat GOOSE VPN lekker betaalbaar is. We hanteren een periode van 30 dagen geld-terug-garantie dus je kunt het op je gemak uitproberen voordat je er daadwerkelijk aan vast zit. Start hier je abonnement bij GOOSE VPN.!

Wat ook erg belangrijk is wanneer je een VPN kiest, is dat er geen data wordt opgeslagen of verkocht aan derden, zoals Stichting Brein. GOOSE VPN geeft geen gebruikersgegevens door aan andere organisaties.

Waarom zou ik betalen voor VPN als er ook gratis VPN diensten beschikbaar zijn ?

Er zijn genoeg VPN-aanbieders die hun diensten gratis aanbieden, maar er zijn een aantal redenen om niet voor een gratis VPN aanbieder te kiezen. We hebben een aantal redenen voor je onder elkaar gezet in dit artikel: Waarom gratis VPN-aanbieders niet te vertrouwen zijn.

Ja, als je op een open Wifi-netwerk in bijvoorbeeld een hotel of winkel zit, kunnen anderen die op hetzelfde netwerk zitten op geen enkele manier bij de gegevens die vanaf en naar jouw apparaat komen. Deze gegevens worden namelijk tussen de GOOSE VPN-server, je apparaat en vice versa versleuteld met een encryptie-sleutel. Zorg dus dat je, in ieder geval op onbekende netwerken, GOOSE VPN aan hebt staan om zeker te weten dat niemand aan jouw digitale gegevens kan komen.

Met 1 abonnement kun je GOOSE VPN op een onbeperkt aantal apparaten instellen. Voor 12,99 per maand heb je al een abonnement die je maandelijks op kunt zeggen. Maar dit kan ook goedkoper! Als je kiest voor een jaarlijks abonnement betaal je slechts 59,88 wat uitkomt op omgerekend 4,99 per maand. Je bespaart hiermee maar liefst 8 euro per maand!

Is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met een van onze support-medewerkers.

GOOSE VPN werkt met de nieuwste protocollen: IKEv2 en OpenVPN. Deze protocollen versleutelen jouw data. Wat betekent dit? Als je via je eigen internetverbinding een website bezoekt, ziet jou ISP (provider) de websites die je hebt bezocht. Met een VPN-verbinding worden deze websites versleuteld en gecodeerd.

Lees hier meer over je privacy.

What are you waiting for?

Unlimited GOOSE VPN. Safe, Private, Seamless.

GET STARTED