Uw IP

ISP

Locatie

MOBIELE
DESKTOP
Home " Blog " Nederlandse Netflix kijken in het buitenland

Nederlandse Netflix kijken in het buitenland

Netflix Voor veel Nederlanders is kijken dé manier om te genieten om te ontspannen. Immers, zo ongeveer elke film en tv-serie is binnen handbereik en je kunt kijken waar en wanneer je maar wilt. Tenminste - als je in Nederland blijft. In veel vakantielanden is Netflix niet gemakkelijk toegankelijk. Gelukkig is er een makkelijke oplossing: GOOSE. Via GOOSE kun je eenvoudig gebruik maken van Watch Netflix abroad.

Een andere Netflix in elk land

Er is een eenvoudige reden dat je Nederlandse Netflix niet in het buitenland kunt kijken. Netflix koopt de uitzendrechten van series en films per land. Dus als je in Spanje op vakantie bent, zie je alleen het Spaanse aanbod - en dat wordt ook nog eens in het Spaans gesproken. In een land als Engeland is dit meestal minder moeilijk, omdat veel series Engels of Amerikaans zijn. Toch heb je nog steeds geen Nederlandse ondertiteling, en ook niet hetzelfde aanbod als in Nederland. De nieuwste Game of Thrones, House of Cards of Suits kijken is dus niet alleen een optie als je op vakantie of zakenreis bent in een ander land.

Netflix via GOOSE VPN

Netflix baseert het aanbod daarom op het land waarin je verblijft. Daar is echter een (volkomen legale) manier voor: een VPN. Met GOOSE leid je al je internetverkeer om via een streng beveiligde verbinding. Bij ons kun je eenvoudig kiezen via welke fysieke locatie dit gebeurt, zoals Nederland. Als je verbinding maakt met een van onze Nederlandse servers, lijkt het alsof je vanuit Nederland internet. Zelfs als je op een Oostenrijkse skipiste staat, of in een Griekse hotelkamer.

Kijk eenvoudig naar de Nederlandse Netflix in het buitenland

Met GOOSE kun je nu gemakkelijk Nederlandse Netflix kijken, waar je ook bent. Of je nu ergens in Azië bent, of zelfs diep in de binnenlanden van Afrika: het maakt geen verschil, want een internetverbinding is alles wat je nodig hebt. Met GOOSE heb je altijd toegang tot het Nederlandse Netflix aanbod. Op je laptop of smartphone, of gewoon via de tv. Omdat je bij ons eenvoudig je internetverbinding via Nederland kunt laten lopen, is het voor Netflix net alsof je in Nederland bent. Vanaf nu kun je dus echt genieten van Netflix waar en wanneer je maar wilt, zelfs in het buitenland!

Jaroslav
06/06/2023
Betaalbare en gebruiksvriendelijke VPN met een fatsoenlijk servernetwerk. Biedt betrouwbare versleuteling en privacyfuncties voor basisbehoeften op het gebied van browsen
Serg
06/06/2023
Goose VPN is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke VPN-dienst die sterke beveiligingsfuncties en een eenvoudige interface biedt. Met servers in meerdere landen geeft Goose VPN je toegang tot geo-restricted content en kun je anoniem op het internet surfen. De dienst gebruikt robuuste encryptieprotocollen om je gegevens te beschermen en heeft een strikt no-logs beleid, waardoor je privacy gewaarborgd is. De onbeperkte gelijktijdige verbindingen van Goose VPN zijn een groot voordeel, waardoor je meerdere apparaten kunt beschermen met één abonnement. Als je op zoek bent naar een VPN service die makkelijk te gebruiken is en fatsoenlijke beveiliging biedt, is Goose VPN het overwegen waard.
Luca Pagano
01/06/2023
Goede VPN voor een goede prijs, een aanrader!
Nick Ofman
25/05/2023
Gebruik al jaren gans en werkt altijd top!
Melvin de Graaff
23/05/2023
Zeer tevreden. Werkt goed op IOS.
Thomas Stoffer
22/05/2023
Ik gebruik GOOSE al jaren voor zowel streaming als browsen zonder enig probleem!
Amerikaanse Netflix kijken in Nederland

The American Netflix has a larger and new range than the Dutch Netflix. You can also use GOOSE VPN to watch US Netflix. Read how to do this easily</a >.

GOOSE VPN: 30 dagen risicovrij

Registreer je nu bij GOOSE VPN met een 30 dagen geld-terug garantie. Met GOOSE ben je veilig en grenzeloos online; binnen 1 minuut in slechts 3 stappen. Geen technische kennis vereist. Beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. Registreren, installeren en op klik verbinding maken.

Neem de controle over je online personal space terug

1 abonnement voor al je apparaten
Servers in meer dan 25 landen
Super eenvoudige apps
24/7 ondersteuning
Cyberalarm
30 dagen geld-terug-garantie