Uw IP

ISP

Locatie

MOBIELE
DESKTOP
spyware
Home " Blog " Spyware schendt je privacy

Spyware schendt je privacy

Denk je dat je online veilig bent? Ondanks je veiligheidsmaatregelen zijn hackers tegenwoordig tot alles in staat. Het gebruik van Spyware geeft de hackers genoeg informatie om een persoon te beschrijven, ook al hebben ze hem nooit ontmoet. De veiligheidstechnologie mag dan evolueren, de hackers en hun software zullen hetzelfde doen. Benieuwd hoe je dit kunt aanpakken? Laten we ze bespioneren!

Wat is spyware en wat doet het?

Het is een soort malware die op je computer wordt geïnstalleerd zonder dat je het weet. Meestal is het verborgen en verzamelt het informatie over je internetactiviteiten, keylogging, wachtwoorden en andere waardevolle gegevens voor onbekwame personen. Spyware kan ook de werking van de computer negatief beïnvloeden en kan wachtwoorden en andere waardevolle gegevens stelen. Spyware kan ook extra software installeren, je webbrowser doorzoeken of de computerinstellingen wijzigen. Kortom, het brengt je veiligheid en anonimiteit in gevaar. Spyware kan ook worden gebruikt als een soort adware, waarmee software onnodige pop-up advertenties geeft. Het is bekend dat de makers van deze software soms shareware ontwikkelaars betalen om hun spyware te koppelen. Dit koppelen gebeurt met de legitieme software om deze bij de onwetende gebruiker te installeren.

We zijn niet zo goed beschermd als je denkt

Anti-virussoftware en firewalls zijn bedoeld om je gegevens op je computer te beveiligen. Wanneer je verbonden bent met het internet, zal deze software niets doen om je gegevens te beveiligen. Als er informatie te vinden is, zal het deze naar een andere computer sturen. Je kunt informatie delen via een lokaal privénetwerk, Wifi of via je eigen internetprovider. Als je verbonden bent met een van de verbindingen, kunnen er een paar pogingen zijn om je gegevens te verzamelen en te bekijken. Om dit probleem aan te pakken moet je verbinding maken met een VPN service. Een VPN service zorgt ervoor dat je gegevens niet getraceerd of versleuteld kunnen worden.

Hoe beschermt een VPN-dienst tegen malware en virussen?

VPN werkt op een heel andere manier dan antivirusforware of een firewall. In plaats van virussen en malware op je apparaat te verzamelen, versleutelt het al je gegevens en beveiligt het je gegevens wanneer ze je computer bereiken of verlaten. Wanneer een gebruiker toegang heeft tot een VPN-netwerk of een browser met VPN-software opent, is de verbinding volledig beveiligd. Het maakt niet uit waar je bent of wat voor apparaat je gebruikt. De volledige verbinding is beveiligd. Daardoor is de gegevensuitwisseling beveiligd en kun je veilig en anoniem werken.

De bescherming van je gegevens

Het houdt niet alleen de traktatie tegen van virussen en malware die mogelijk je hardware kunnen beschadigen, het houdt ook de mogelijkheid tegen om je gegevens te stelen, wat kan leiden tot financieel verlies of zelfs identiteitsdiefstal. Een VPN of Virtual Private Network is een softwarepakket dat het beste is op elke computer, telefoon of tablet om een veilige en betrouwbare verbinding op te bouwen tussen twee contactpunten op het internet; wanneer je GOOSE VPN gebruikt, is het net alsof je op hetzelfde privénetwerk zit als de persoon of het bedrijf waarmee je contact opneemt en het biedt je volledige veiligheid en anonimiteit wanneer je online bent.

Wie gebruikt een VPN?

Terwijl een VPN in het verleden werd gebruikt door zakenmensen die thuis of onderweg werkten, kan iedereen die een online apparaat heeft tegenwoordig profiteren van de voordelen van een VPN service. Het maakt niet uit of je je aanmeldt op internet om je bankrekening te controleren, een aankoop te doen, bedrijfsgegevens te versturen, te downloaden enz. Een GOOSE VPN service maakt je anonimiteit en online veiligheid beter en houdt virussen tegen. GOOSE VPN is een populaire VPN service in ons land. Naast het feit dat je als gebruiker kunt kiezen met welk land je verbinding wilt maken met de server, maskeert het ook je echte IP-adres. Daarom kun je anoniem en veilig surfen en gegevens uitwisselen.

Klik hier om je aan te melden bij GOOSE met een 30 dagen geld-terug garantie.

Neem de controle over je online personal space terug

1 abonnement voor al je apparaten
Servers in meer dan 25 landen
Super eenvoudige apps
24/7 ondersteuning
Cyberalarm
30 dagen geld-terug-garantie