MOBIEL
DESKTOP

Linux VPN

GOOSE VPN service garandeert je veiligheid op het internet. De betaalbare, klantvriendelijke VPN service. Ook op jouw Linux apparaten.

Probeer gratis

Veilig online op het internet

Uiteraard kun je GOOSE ook installeren op jouw Linux/Ubuntu apparaat. Door GOOSE VPN te configureren op je Linux apparaat met één van onze duidelijke handleidingen kun, jij net als de andere GOOSE-gebruikers, gebruik maken van veilig en anoniem internet! Lukt het niet met de installatie van de VPN voor Linux, of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons support team, we helpen je graag!

Uitgebreid aanbod servers

In welke landen heeft GOOSE server locaties?

GOOSE VPN geeft je toegang tot een uitgebreid aanbod servers. Hierdoor zal er altijd een snelle server voor jou in het land naar keuze beschikbaar zijn! Verder biedt GOOSE VPN alle protocollen op IOS aan. Dit zijn de protocollen “PPTP”, “L2TP”, “OpenVPN” en “IKEv2”. Zo kan je het protocol kiezen dat het beste bij jou past. Meer informatie over de protocollen? Ga dan naar ons portal en navigeer naar de rechterkant van de pagina waar je “Verschil tussen protocollen” vindt.

Veilig surfen komt voorop!

Wil je anoniem en veilig gebruik maken van het internet? Dat is mogelijk met GOOSE VPN voor Linux! We worden ons steeds meer bewust van alle online gevaren. Iedereen kan het slachtoffer worden van hackers die jouw persoonlijke gegevens willen stelen om deze voor illegale doeleinden te gebruiken. Zaken zoals jouw creditcardgegevens, wachtwoorden, e-mails en persoonlijke foto’s; je zal ze voor geen goud willen verliezen!

Dit zorgt ervoor dat anoniem en veilig surfen ontzettend belangrijk is. Het bekijken van je persoonlijke data online, of het nu bankgegevens of mailtjes zijn, is vaak noodzakelijk. Met GOOSE VPN voor Linux weet je zeker dat je veilig online bent. Niemand kan je persoonlijke data aflezen. Zo kun je bijvoorbeeld met een gerust hart vanuit je hotel in het buitenland, of gewoon in je favoriete café in Nederland, altijd veilig gebruik maken van een openbaar wifi netwerk. Met GOOSE VPN voor Linux hoef je je geen zorgen te maken!

Geografische blokkades omzeilen dankzij GOOSE VPN!

Stream met GOOSE al je favoriete films en series!

Bij veel streaming websites kun je alleen toegang krijgen tot de services als je in een bepaald land verblijft. Met GOOSE VPN voor Linux kun jij je IP-adres wijzigen, daardoor bevind je je voor het internet op een andere locatie.

Er zijn heel wat streaming websites die je alleen toegang geven tot hun services als je in een bepaald land verblijft. Met GOOSE VPN kun jij je IP-adres wijzigen, je bevindt je voor het internet dan op een andere locatie. Jij kunt dus dankzij onze VPN gewoon gebruik maken van deze services. Wil je bijvoorbeeld Uitzending gemist kijken van NPO vanuit het buitenland? Dan hoef je alleen een Nederlandse server te kiezen! Jij kunt dus dankzij GOOSE VPN gewoon gebruik maken van deze services. Wil je bijvoorbeeld ‘Uitzending gemist’ van NPO kijken vanuit het buitenland? Dan hoef je alleen een Nederlandse server te kiezen. Met GOOSE VPN voor Linux ben je van online veiligheid gegarandeerd!

Lees hier wat onze gebruikers van ons vinden

Neem controle terug over jouw online leven

Probeer GOOSE VPN 7 dagen GRATIS. In 3 stappen geïnstalleerd. Met 1 klik verbonden!

Probeer gratis