GOOSE VPN voor Linux

GOOSE VPN service garandeert jouw veiligheid op het internet. De betaalbare, klantvriendelijke VPN service. Ook op uw Linux apparaten.

Aan de slag

Veilig online op het internet

Uiteraard kun je GOOSE ook installeren op jouw Linux/Ubuntu apparaat. Door GOOSE VPN te configureren op je Linux apparaat met 1 van onze duidelijke handleidingen kun jij net als de andere GOOSE-gebruikers gebruik maken van veilig en anoniem internet! Lukt het niet met de installatie, of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons supportteam, we helpen je graag!

Uitgebreid aanbod servers

In welke landen heeft GOOSE servers locaties, en welk protocol kan ik gebruiken?

GOOSE VPN geeft u toegang tot een uitgebreid aanbod van servers. Hierdoor zal er altijd een snelle server voor u in het land naar keuze beschikbaar zijn! Meer informatie over de servers van GOOSE VPN? Klik dan hier. Verder biedt GOOSE VPN alle protocollen op IOS aan! Dit zijn de protocollen “PPTP”, “L2TP”, “OpenVPN” en “IKEv2”. Zo kunt u het protocol kiezen dat het beste bij u past! Meer informatie over de protocollen? Klik dan hier, en navigeer naar de rechterkant van de pagina waar u “Verschil tussen protocollen” vindt.

Veilig surfen komt voorop!

Wil je anoniem en veilig gebruik maken van het internet? Dat kan met GOOSE VPN!

We worden ons steeds meer bewust van alle online gevaren. Cybercriminelen en hackers jagen op jouw data. We kunnen dan ook niet meer omheen: anoniem en veilig surfen is een must! Het bekijken van je persoonlijke data online, of het nu bankgegevens of mailtjes zijn, is vaak noodzakelijk. Met GOOSE VPN ben jij in elk geval gegarandeerd veilig online. Niemand kan je persoonlijke data aflezen. Zo kun je bijvoorbeeld, met een gerust hart, vanuit je hotel in het buitenland of gewoon in je favoriete café in Nederland altijd veilig gebruik maken van een openbaar Wi-Fi netwerk!

Geografische blokkades omzeilen dankzij GOOSE VPN!

Stream met GOOSE al je favoriete films en series!

Er zijn heel wat streaming websites die je alleen toegang geven tot hun services als je in een bepaald land verblijft. Met GOOSE VPN kun jij je IP-adres wijzigen, je bevind je voor het internet dan op een andere locatie. Jij kunt dus dankzij GOOSE gewoon gebruik maken van deze services. Wil je bijvoorbeeld Uitzending gemist kijken van NPO vanuit het buitenland? Dan hoef je alleen een Nederlandse server te kiezen!

Ongelimiteerd GOOSE VPN. 30 dagen gratis.

Je kunt jouw online VPN dus op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én mobiel? Voor de VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is ook compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.

“Iedere dag één fan erbij!”

Wat onze gebruikers van GOOSE VPN vinden

Cecilia
Secretaresse

"Sinds mijn vrienden het doelwit waren van hackers, voelde ik me onveilig online. Met GOOSE VPN niet meer. "

Shaun
Technicus

“GOOSE VPN geeft me genoeg opties om rond te spelen met zaken als OpenVPN en geeft me geweldige bescherming.”

Patrick
Student

“Met GOOSE VPN hoef ik me geen zorgen te maken over m’n schoolwerk als ik verbonden ben met een Wifi verbinding.”