Wat is GOOSE VPN?

GOOSE VPN is een Virtual Private Network (VPN) gebouwd om jou te beschermen en jouw veiligheid te garanderen als je online bent. GOOSE VPN is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android en creëert een beveiligde tunnel tussen jouw apparaat en alles wat je online doet, het zorgt ervoor dat je volledig beschermd bent en dat je zonder angst en met totale vrijheid het internet kunt verkennen.

Een gans (goose) is de beste bewaker die men zich kan wensen. Ongenode bezoekers worden begroet met een luid gesnater; een gans zal vreemden nooit toestaan om jouw pand te betreden. Een gans is slim, sociaal, waakzaam en zeer loyaal.

Makkelijkste VPN service
Onbeperkt aantal devices
Eenvoudig te installeren
100% log vrij
Vriendelijke klantenservice

Wat doet GOOSE VPN voor jou?

1

Versleutelt jouw communicatie

GOOSE VPN maakt gebruik van een krachtige 256-bit versleuteling om jouw gegevens te beschermen. Browse vrijelijk via Wi-Fi-hotspots en weet dat u niet kunt worden gehackt of gecontroleerd.

Meer informatie
2

Neemt alle grenzen en beperkingen weg

GOOSE VPN stelt je in staat om met al jouw apparaten te streamen wat je wilt. We hebben een geoptimaliseerd netwerk en bieden de hoogst mogelijke snelheden zodat je altijd naar jouw favoriete programma’s kunt kijken.

Meer informatie
3

Verandert jouw locatie en het IP-adres

GOOSE VPN verandert jouw locatie en het IP-adres. Je kunt uit al onze server-locaties over de hele wereld kiezen. GOOSE VPN staat garant voor jouw veiligheid op het internet.

Meer informatie
PROBEER GOOSE VPN 30 DAGEN GRATIS

GOOSE VPN maakt het verschil

Met de bescherming van GOOSE VPN zijn al jouw gegevens afgeschermd en veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken dat wachtwoorden of andere gegevens worden onderschept. Met GOOSE VPN is gerichte reclame op basis van locatie verleden tijd.

Zonder GOOSE VPN
  • Onbeveiligde data
  • Iedereen kan meekijken
  • Je IP locatie blootgesteld
  • Je IP adres is bekend
  • Beperkte toegang
Met GOOSE VPN
  • Beveiligde data
  • Surf veilig
  • Willekeurige IP locaties
  • Verandert je IP adres
  • Geen grenzen, geen beperkingen

Hoe werkt GOOSE VPN?

1: Inloggen

Log in met jouw GOOSE VPN account. Je kan GOOSE VPN voor al je apparaten gebruiken. Heb je nog geen account? Waar wacht je nog op? Maak er nu één aan en probeer GOOSE VPN 30 dagen gratis!

2: Kies een server

Klik op het menu en kies uit servers over de gehele wereld! Als je een server hebt gevonden waar je verbinding mee wilt maken, hoef je er simpelweg op te klikken en de beveiligde VPN verbinding word opgemaakt.

Zie alle servers

3: Zet de VPN aan

Zet de VPN aan en je bent verbonden met het GOOSE VPN netwerk, al jouw gegevens zijn nu beveiligd via onze beveiligde VPN-tunnel, en dus buiten het bereik van hackers en andere gluurders.

GOOSE VPN voor al je apparaten

Zeer eenvoudig te installeren Met GOOSE VPN ben je veilig en onbegrensd online; binnen 3 minuten, in slechts 3 stappen. Er is geen technische kennis vereist. En GOOSE VPN is beschikbaar voor alle apparaten: Windows, Mac, iOS en Android. Registreren, installeren, en op verbinden klikken.

Onze servers

Streaming server

Dit zijn speciale servers voor het streamen van films en series

P2P
P2P server

Op deze servers zijn peer to peer verbindingen toegestaan

United States
United States
Japan
Japan
P2P
Israel
Israel
P2P
Singapore
Singapore
P2P
Hong Kong
Hong Kong
India
India
Australia
Australia
Netherlands
Netherlands
P2P
Germany
Germany
P2P
Norway
Norway
P2P
Poland
Poland
P2P
Romania
Romania
P2P
Turkey
Turkey
United Kingdom
United Kingdom
Sweden
Sweden
P2P
Austria
Austria
P2P
Belgium
Belgium
P2P
Bulgaria
Bulgaria
P2P
Czech Republic
Czech Republic
P2P
Switzerland
Switzerland
P2P
France
France
P2P
Italy
Italy
P2P
Hungary
Hungary
P2P
Spain
Spain
P2P
Denmark
Denmark
P2P
Canada
Canada
P2P

“Iedere dag één fan erbij!”

PROBEER GOOSE VPN 30 DAGEN GRATIS

GOOSE VPN voor al je devices

Je kunt jouw online VPN op meerdere (mobiele) apparaten tegelijkertijd gebruiken. Gebruik jij dagelijks jouw computer, tablet én gsm? Voor onze VPN software betaal je geen meerprijs per apparaat. GOOSE VPN is ook compatibel met alle besturingssystemen. Zoek je een VPN voor Windows, Android of iOS? Dan zit je goed bij GOOSE VPN.