Your IP

ISP

Location

GOOSE VPN: Een simpele VPN

De meeste computergebruikers hebben reeds antivirussoftware op hun PC of mobiel apparaat geïnstalleerd. Het gebruik van een firewall is intussen ook ingeburgerd. Samen met het installeren van de recentste software-updates zijn dit belangrijke maatregelen die je kunt nemen om je computer te beveiligen tegen ongewenste virussen of computerkrakers. Toch is dit vaak nog niet voldoende. Om werkelijk volledig veilig het internet op te gaan, maak je het best gebruik van een VPN: een Virtual Private Network. Bij het horen van deze benaming denk je waarschijnlijk aan ingewikkelde toestanden met switches, routers, netwerkbekabeling en complexe software. Niets is minder waar: een simpele VPN bestaat ook. Lees verder om meer te vernemen over VPN’s en simpele VPN-toepassingen.

Hackers te slim af met onleesbare data

Een VPN-connectie maakt geen gebruik van afzonderlijke netwerkbekabeling, maar van de bestaande internetkabels en wifinetwerken. Het gebruik van een VPN-verbinding is zo veilig omdat de gegevens die jouw PC ontvangt van en verstuurt naar het internet, op een geheime manier versleuteld worden. De data worden op die manier onleesbaar gemaakt voor eventuele hackers die de verbinding zouden “afluisteren”. Een hacker kan met deze onleesbare gegevens niets aanvangen.

Onderduiken op het web

Een VPN-verbinding zorgt niet alleen voor onleesbare versleutelde data, maar ook voor anonimiteit op het web. Als je een VPN-connectie gebruikt, weet niemand wie je bent en waar je uithangt. Bij een gewone internetverbinding is jouw IP-adres (jouw adres op het internet) bekend. Bij gebruik van een VPN-connectie breng je echter eerst een verbinding tot stand met een VPN-server, die zich meestal in het buitenland bevindt. Als je een bepaalde website wilt bezoeken, zal deze VPN-server contact leggen met de gevraagde website. Jouw IP-adres is niet zichtbaar, alleen het IP-adres van de buitenlandse VPN-server is bekend. Niemand kan op deze manier jouw identiteit achterhalen. Omdat het IP-adres ook gekoppeld is aan de locatie, kan men niet weten waar je je bevindt. Dit heeft heel wat voordelen.

Jaroslav
06/06/2023
Affordable and user-friendly VPN with a decent server network. Provides reliable encryption and privacy features for basic browsing needs
Serg
06/06/2023
Goose VPN is a reliable and user-friendly VPN service that offers strong security features and a straightforward interface. With servers in multiple countries, Goose VPN allows you to access geo-restricted content and browse the internet anonymously. The service uses robust encryption protocols to protect your data and has a strict no-logs policy, ensuring your privacy. Goose VPN's unlimited simultaneous connections feature is a great advantage, allowing you to protect multiple devices with a single subscription. If you're looking for a VPN service that is easy to use and provides decent security, Goose VPN is worth considering.
Luca Pagano
01/06/2023
Good VPN for good pricing, recommended!
Nick Ofman
25/05/2023
Gebruik al jaren goose en werkt altijd top!
Melvin de Graaff
23/05/2023
Zeer tevreden. Werkt goed op IOS.
Thomas Stoffer
22/05/2023
Ik gebruik GOOSE al jaren voor zowel streaming als browsen zonder enig probleem!

De voordelen van anonimiteit op het web

Anoniem surfen biedt heel wat voordelen. Websites die je bezoekt, houden meestal met cookies in het oog wat je interesses en voorkeuren zijn. Ook Facebook en Google houden je surfgedrag nauwlettend in de gaten en tonen je doelgerichte advertenties. Je hebt daar helemaal geen last van als je anoniem surft via een VPN-connectie. Bovendien verkrijg je met een VPN-verbinding volledige toegang tot de inhoud van websites die in sommige landen niet bezocht mogen worden, bijvoorbeeld Facebook en Google in China. Het is ook handig dat je met een VPN-verbinding het volledige aanbod van Netflix en Youtube kunt bekijken in Nederland.

Een simpele VPN gebruiken van GOOSE VPN

Dat het gebruik van VPN-software niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijst de uitstekende VPN-service van GOOSE VPN. De VPN-software van GOOSE VPN is zo gebruiksvriendelijk dat deze door iedereen in slechts drie stappen kan geïnstalleerd worden. Binnen drie minuten ben je online.